Particulier groen

Van balkon tot landgoed, voor ieder een passend stukje groen

Tuinontwerp

Van klein tot groot

Tuinaanleg

Realisatie van uw droomtuin

Tuinonderhoud

Van ondersteuning tot volledig ontzorgen

Tuinrenovatie

Kleine aanpassing, groot verschil

Inspiratie

Gerealiseerde projecten en trends

Binnen beplanting

Groenrijk Assen

Groentotaal A. de Boer voor de particuliere klant

Wij luisteren naar uw wensen en geven u een passend advies. U kunt als particulier voor al uw tuinzaken bij ons terecht. Dat kan uiteenlopen van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud.

Hoe werkt dat precies?

Deze vraag horen wij geregeld. Wanneer krijg ik een rekening en hoe gaat het van ontwerp tot aanleg? Dit gaat als volgt:

U heeft ons bereikt met een tuinvraag. Dit kan van alles zijn zoals een ontwerp, advies of onderhoudsvraag. Wij zorgen dat de juiste persoon contact met u opneemt om een afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek komen wij graag meer te weten over uw wensen of vragen. Op basis van deze inventarisatie kunnen wij een passend advies geven.

Maar hoe zit dat dan met een ontwerp? En wordt er wel wat ontworpen naar mijn smaak en idee? Ja! Ons doel is uw tuinwens in vervulling te laten gaan. Vaak doen wij dit door de wensen van de klant te inventariseren en te verwerken in een tekening. De tekening koppelen wij terug en op basis van het ontwerp krijgt u een passende offerte voor de aanleg. Wij brengen de gemaakte uren voor het ontwerp in rekening. (wanneer de offerte ten behoeve van de uitvoering akkoord is krijgt u de ontwerpkosten cadeau!)

Natuurlijk is iedere tuin verschillend en iedere wens anders. Daarom zoeken wij altijd naar de best passende oplossing. Dat maakt ons een vrij toegankelijk en laagdrempelig bedrijf.

Tuinontwerp

Elk jaargetijde een tuin met beleving

Een tuin met het persoonlijk karakter is belangrijk voor de beleving en het gebruik van de tuin. Onze ideeën zijn niet alledaags. De combinatie van uw wensen met onze creatieve ideeën en oplossingen maakt elke tuin uniek.

Ontwerp

Om tot een passend ontwerp te komen horen wij graag wat u belangrijk vind in de tuin. Waarvoor gebruikt u uw tuin en heeft u specifieke wensen in het onderhoud, de bloei of het seizoen? Daarnaast kijken we welk tuintype bij u past.

De levende tuin

Onze ontwerpen passen wij zoveel mogelijk in met het concept De Levende Tuin. Het concept is opgesteld door branchevereniging VHG met als doel de leefomgeving op een duurzame manier te vergroenen.

Beplantingsplan

Beplantingsplan

Heeft u zelf al een ontwerp voor ogen maar zoekt u nog de juiste beplanting? Ook daarmee helpen wij u graag verder. Door de enorme keuze aan plantsoorten is het soms lastig de juiste soort te kiezen. De juiste soort is een soort die past bij de standplaats van de planten. Denk hierbij aan de hoeveelheid zonlicht, bodemvochtigheid of specificaties van de plant.

Wij beschikken over een ruimschootse plantenkennis waardoor uw idee de juiste uitvoering krijgt. Een sfeervolle en uitnodigende tuin voor elk seizoen.

Tuinaanleg

Uw tuin verdient een perfecte uitvoering.

Het ontwerp is akkoord of u heeft zelf een idee wat er aangelegd moet worden. Wij voeren de aanleg graag voor u uit. De medewerkers van Groentotaal A. de Boer beschikken over vakmanschap, creativiteit en aandacht voor details. Iedere werknemer heeft zo zijn of haar eigen specialisme.

Wat komt daar allemaal bij kijken?

Voorafgaand is de werkvoorbereider gestart met inkoop van materialen. In de meeste gevallen is er een bestaande tuin. Daarom beginnen we met het opruimen van beplanting en verharding. Na het opruimen begint de aanleg van uw tuin. We egaliseren en zetten de maten en hoogten uit. Vervolgens leggen wij de elementen in de tuin een voor een aan. Zoals zand aanbrengen voor de verharding, verharding aanleggen en plantvakken gereed maken. Na het inplanten wordt het geheel afgewerkt, zodat wij uw buitenruimte schoon en netjes achterlaten.

Tuinonderhoud

Liefde voor het vak en gevoel voor natuur.

Iedere tuin, hoe goed deze ook is aangelegd, heeft onderhoud nodig. Dit nemen wij graag geheel of deels voor u uit handen.

Van eenmalige onderhoudswerkzaamheden tot volledige onderhoudsplannen, Groentotaal A. de Boer heeft daarvoor een groot team groenspecialisten in dienst. Mensen met liefde voor het vak en gevoel voor de natuur.

Onze mensen zijn voor onderhoudswerkzaamheden vaak te vinden in de noordelijke provincies maar ook andere delen van ons land horen bij ons dekkingsgebied. Hierdoor zijn wij in staat om altijd met voldoende mankracht op korte termijn voor u klaar te staan, voor grote of kleinere klussen.

Tuinrenovatie

Met een paar aanpassingen toch een geheel nieuw gevoel.

Nog niet toe aan een geheel nieuwe tuin? Tuinrenovatie kan met een paar aanpassingen een geheel nieuwe beleving creëren. Door plantvakken om te vormen, verhardingen opnieuw te bestraten of een nieuw gazon aan te leggen, creëer je een nieuw gevoel zonder de gehele tuin opnieuw aan te leggen. Ook voor het verduurzamen van uw tuin of om uw tuin aan te passen naar “De Levende Tuin” kan een tuinrenovatie de uitkomst bieden.

merel_renovatie

Inspiratie

Binnenbeplanting

Het eigentijdse en complete tuincentrum van Assen

Vol inspiratie om huis & tuin, terras of het balkon smaakvol in te richten. Kom eens langs, onze medewerkers staan u graag ter woord en adviseren u bij het uitzoeken van de juiste planten.