Een tuin met het persoonlijk karakter van de klant is belangrijk voor de beleving en het gebruik van de tuin. Onze ideeën zijn niet alledaags. De combinatie van de wensen van de klant met onze creatieve ideeën en oplossingen maakt elke tuin uniek.

Ontwerp

Om tot een passend ontwerp te komen horen wij graag wat u belangrijk vind in de tuin. Waarvoor gebruikt u uw tuin en heeft u specifieke wensen in het onderhoud, de bloei of het seizoen? Daarnaast kijken we welk tuintype bij uw bedrijf of instelling past. Door rekening te houden met uw wensen en de omgeving komen wij altijd tot een passend ontwerp.

De levende tuin

Onze ontwerpen passen wij zoveel mogelijk in met het concept De Levende Tuin. Het concept is opgesteld door branchevereniging VHG met als doel de leefomgeving op een duurzame manier te vergroenen. Dit kan door bijvoorbeeld regenwater op te slaan en te gebruiken in de tuin bij drogere perioden, minder verharding te gebruiken, meer planten gebruiken en het planten van bomen.

De Levende Tuin zorgt voor een prettige omgeving voor zowel de flora en fauna als de gebruiker. Een dubbele win-win situatie dus! Wij denken graag met u mee om de groene ruimte levender te maken. Wij maken een inventarisatie en analyse om tot een succesvol plan te komen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beplantingsplan

Heeft u zelf al een ontwerp voor ogen maar zoekt u nog de juiste beplanting? Ook daarmee helpen wij u graag verder. Door de enorme keuze aan plantsoorten is het soms lastig de juiste soort te kiezen. De juiste soort is een soort die past bij de standplaats van de planten. Denk hierbij aan de hoeveelheid zonlicht, bodemvochtigheid of specificaties van de plant.

Wij beschikken over een ruimschootse plantenkennis waardoor uw idee de juiste uitvoering krijgt. Een sfeervolle en uitnodigende tuin voor elk seizoen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin?  Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Snel naar:

AanlegOnderhoudRenovatie • Binnen beplanting