Wij helpen u graag om uw ideeën te realiseren. Of u nu bij ons een ontwerp heeft laten maken, door iemand anders of uw eigen ontwerp heeft.

Onze vakkundige werknemers beschikken over de kennis en ervaring om uw tuin perfect aan te leggen. Vakmanschap, creativiteit, aandacht voor details en een goede samenwerking met de opdrachtgever en ontwerper zorgen voor de perfecte uitvoering.

De Levende Tuin

Net zoals bij het ontwerp zullen wij ook tijdens de aanleg rekening houden met De Levende Tuin. Dat houdt in dat er duurzaam gebruik wordt gemaakt van materialen. Daarnaast zoeken wij altijd naar de mogelijkheden voor de juiste beplantingskeus die zowel in het ontwerp passen als een bijdrage leveren aan onze inheemse fauna.

Daktuinen en gevelgroen

Heeft u weinig ruimte rondom een gebouw maar wilt u toch de ruimte vergroenen? Een onderdeel van De Levende Tuin zijn daktuinen en gevelgroen. Een perfecte oplossing om de buitenruimte te vergroenen wanneer u minder ruimte heeft rondom uw gebouw. Het grootste voordeel van daktuinen en gevelgroen is verkoeling. Zeker in stedelijke omgeving is dit wenselijk met de steeds warmere zomers. Daarnaast zorgt het voor isolatie in zowel de zomer al de winter. Daktuinen bestaan vaak uit sedummatten. Dit zijn kant en klaar gekweekte matten met sedumsoorten. Omdat de matten al volledig begroeid zijn, is het onderhoud hiervan vrij beperkt.

Platte daken zijn al snel geschikt om een daktuin aan te leggen. Meer weten of daktuinen of gevelgroen of benieuwd of uw dak geschikt is voor een daktuin? Neem dan contact met ons op.


Snel naar:

OntwerpOnderhoud • Renovatie • Binnen beplanting