Genieten van fraaie groene omgeving waarin het prettig is te leven en werken. Groentotaal A. de Boer verzorgt alles op het gebied van aanleg, onderhoud en ontwerp van uw groene buiten- en binnenruimte. We zijn zowel in ons element in kleinere particuliere tuin als in het grootschaliger werk. Tuinaanleg, begraafplaatsonderhoud, cultuurtechnisch groenonderhoud, boomverzorging, interieurbeplanting maar ook sneeuw- en gladheidsbestrijding zijn zomaar een paar voorbeelden uit ons dagelijks werk .

Onze opdrachtgevers zijn dan ook zeer divers. We werken voor particulieren, bedrijven, (zorg)instellingen, woningbouw verenigingen en overheden zoals gemeenten en waterschappen.

Particulier
U kunt als particulier voor al uw tuinzaken bij ons terecht. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven een bijpassend advies. Dit kan uiteenlopen van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Klik hier om te kijken naar wat wij voor u als particulier kunnen betekenen.

Zakelijk
Wij bieden veel mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo werken wij veel samen met woningcorporaties, overheden (zoals gemeenten en waterschappen), verschillende bedrijven uit diverse branches en zorginstellingen. Een groene buitenruimte brengt vele voordelen met zich mee. Klik hier om te kijken naar wat wij voor u als zakelijke klant kunnen betekenen.

Bij al onze werkzaamheden staat veiligheid van ons personeel voorop. Ons personeel is gekwalificeert en beschikken over een VCA (Veiligheids Certificaat Aannemers) diploma. Daarnaast hebben wij diverse certificeringen om volgens bepaalde normen te mogen werken. Klik hier om meer over onze certificeringen te lezen.

 

Neem ook eens een kijkje in onze projecten of op onze facebook pagina om te zien wat wij allemaal doen.

Snel naar:

HistorieOver ons