In 1972 is hoveniersbedrijf Groentotaal A. de Boer opgericht door Arend en Hanna de Boer. Zij hebben het laten uitgroeien tot een waar familiebedrijf.

De heidetuin

Het bedrijf specialiseerde zich in de begin periode in de aanleg en onderhoud van de heidetuin die in grote opkomst was. In 1973 werd er naast het hoveniers bedrijf een kwekerij gestart met hoofdzakelijk teelt van heide en andere planten voor de heidetuin. Deze kwekerij is het begin geweest voor het tuincentrum Groenrijk Assen.

Uitbreiding

Naast het tuincentrum is er in 1973 ook gestart met het cultuurtechnische werk wat nu nog steeds een belangrijke tak is in ons moderne en allround groen bedrijf. Hierdoor hebben wij al jaren ervaring in beheer en onderhoud van de buitenruimte. En hebben wij alle ontwikkelingen mee mogen maken die zich voort hebben gedaan.

Langzamerhand heeft Groentotaal A. de Boer zichzelf uitgebreid. Zo hebben wij diverse boomexperts in dienst. Wij werken veel op begraafplaatsen voor zowel ontwerp, aanleg en onderhoud. Daarnaast hebben wij ons in 2015 uitgebreid met Voogt Graaftechniek.

Een bak vol ervaring

Al met al hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als hoveniersbedrijf in zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Wij zijn uitgegroeid tot een allround groen bedrijf werkend in heel Nederland.

 


Snel naar:

Over onsWat doen wij?