Het stabiliseren van een monumentale eik, een 150 cm dikke populier in uw achtertuin verwijderen en laanbomen op de Groningse vlakte snoeien. Zomaar een aantal werkzaamheden uit ons gespecialiseerd vakgebied, boomverzorging.

Sinds 2011 is Groentotaal A. de Boer in het bezit van het keurmerk Groenkeur Boomverzorging. Dit staat garant voor professionaliteit in onze werkzaamheden. Hiernaast hebben wij ETW’ers (European Tree Worker) in dienst die alles weten over ongeveer 180 verschillende boomsoorten in Nederland.

Ook zijn wij in het bezit van het boomveiligheids certificaat, wat inhoudt dat wij op een vakkundige wijze boomveiligheidscontroles kunnen en mogen uitvoeren,  hierbij maken we gebruik van de VTA (Visual Tree Assessment) methode. Na deze controle wordt een rapportage opgesteld met hierin de geconstateerde gebreken en onze aanbevelingen. Dit rapport wordt door verzekeraars erkend.

Groentotaal A. de Boer beschikt over professioneel materieel waardoor zelfs de grootste bomen op de meest onbereikbare plaatsen voor ons zonder problemen aan te nemen zijn.

collage-boomverzorging